Blomster til begravelse

Det kan være en meget svær tid når vi mister en vi har kær, det i sig selv at miste er hjerteskærende men alt det praktiske som desværre følger med kan være utroligt udmattende og forvirrende. Derfor laver vi dette skriv som muligvis kan gøre det med blomsterne lettere for jer.

Smukke bårebuketter
d
Kistepynt, som du ønsker den

Kistepynt

Kistepynten er den dekoration som ligger ovenpå kisten, den kan laves i mange former men den traditionelle form er denne Den kan laves som er hjerte, en lav pynt på hele låget osv, Vi har billeder i forretningen hvis i ønsker at se andre former.

Farverne på en kistepynt er fuldkommen frie! Der er ingen regler omkring dette, det vigtigste er at farverne passede til den afdøde. Det kan for eksempel være blå til en sømand og måske gul fordi man elskede solen osv. Måske en yndlingsfarve?

Det samme gælder egentlig også med blomstervalget, igen er det vigtigst at det passer til afdøde da det er med til at holder minderne i live og give den mest personlige afsked.

Nogen vælger også at komme et bånd på en kistepynt med en personlig hilsen, det kan man gøre frit som man ønsker!

Båndene laves i flere farver så vi kan få det til at passe til jeres pynt!

Hvem bestiller kistepynt?

Som oftest ser vi nærmeste familie bestille kistepynten

Kan man bestille blomster udenom bedemand? Det kan man sagtens! Og vi ser det ofte som en fordel da vi rigtig godt kan lide at have jer fysisk i forretningen og selv tale med jer om dette binderi så vi er sikre på at det hele er som det skal være. Det er nemlig et af de vigtigste binderier man kan bestille.

Hvad findes der
mere af blomster til begravelse?

Her vil vi fortælle om de ting vi oftest laver til en begravelse:

Kransen

En krans er jo som ordet i sig selv siger en cirkel som er pyntet. Selve kransen blev i gammel tid lavet som et symbol på uendelig da cirkelen ingen ende har.
Der er 2 måder vi som oftest laver kranse på, den ene er rundpyntet og den anden er en grøn krans med dekoration på. Man kan sagtens også lave et bånd til en krans.

Den rundpyntede krans er en oasis krans som fyldes med blomster og grønt hele vejen rundt, så et smukt blomster flor som både kan laves meget rundt og sirligt men også laves vildt og naturligt. De fleste blomster kan bruges til en rundpyntet krans, men ekstra store blomster som lilje, artiskokker osv kan være en udfordring for at holde formen.

Halmkransen

Dette er en stor halmkrans beklædt med grønt, ofte cypress. Der sidder her en dekoration på som dette.

Den kan laves med en stor dekoration men også med små eller både en stor og lille. Den mest traditionelle er den med den store dekoration.
De kan laves i alle farver og med alle blomster så her er der fuldkommen frit valg.

Hvem kommer med en krans?
Det kan alle gøre! vi ser ofte at det er nogen som var tæt på afdøde, familie, venner, kollegaerne osv.

Hjertet

Hjerter til begravelse laves ofte på 2 forskellige måder, det ene er et fyldt hjerte som er et helt hjerte som er fyldt med blomster. Man kan også få et åbent hjerte, her er det selve hjerte formen og med hul i midten så det er ligesom en omkreds af et hjerte.

Begge hjerterne laves i oasis og de fleste blomster kan bruges men her gælder det igen med de helt store blomster at det kan være svært at få pænt i et hjerte.
Hjerter kan også komme med bånd.

Hvem kommer med et hjerte?

Det kan også alle, men igen er det en vi ofte ser nær familie, venner, kollegaer osv kommer med.

Åbent eller lukket hjerte i dine ønskede farver

Bårebuketten

En bårebuket er ligesom en almindelig buket bare bundet til at ligge fladt ned på kirkegulvet så alle blomster kan ses og at der ingen bagside er. Derudover bliver de bundet lidt mere aflange for at man kan nyde hver enkel blomst!

Bårebuketter kan laves med alle blomster og i alle størrelser og farver. Der kan også komme bånd på.

Hvem kommer med en bårebuket?

Det gør alle, de kan laves store og små. Det er ofte en bårebuket vi ser hvis man ikke er nær familie men rigtig gerne vil vise venlig deltagelse og sende en hilsen.

Båredekoration

En båre dekoration kan ofte forveksles med en kistepynt grundet navnet, men det er det ikke. Det er en dekoration lavet i oasis til at stille ned af kirkegulvet sammen med alle de andre smukke blomster afdøde vil få sendt den dag.

Man kan lave den i mange former men den traditionelle form minder meget om en lille version af en kistepynt!

Der kan også komme bånd på en båredekoration.

Hvem kommer med en båredekoration?

Det kan alle og vi ser ofte at det er familie men også andre som synes en bårebuket er for lille.

Mulighederne er mange!

Se alle produkter relateret
til begravelse

1.000 kr.2.000 kr.
700 kr.1.400 kr.
250 kr.700 kr.
1.000 kr.2.000 kr.
1.000 kr.2.000 kr.
1.100 kr.2.000 kr.

Findes der mere endnu?

Ja!

Det er også muligt at få lavet specielle ting i ex oasis så som biler, bamser, kors, anker, guitar osv. Disse special opgaver elsker vi og vi vil forsøge så godt som muligt at ramme netop jeres ønske.

Til sidst så er det bare at sige at i altid er velkommen til en uforpligtende snak om dette! Det er en svær situation og vi har stor erfaring på området så vi vil hjælpe os guide med alt hvad vi kan!

Back to top

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray